zondag 25 oktober 2015

25/10/2015 wat fijnslijperij, behandelen delen onderzijde en kleurproef

Het was de afgelopen week druk en er was een beetje tijd om op een aantal kritische plaatsen de verf te verwijderen. En, ja hoor.............. er kwam nog een paar lasplekjes te voorschijn....

De spuiter was zo vriendelijk een proefstukje te spuiten. Hij kan zich niet voorstellen dat we de auto echt deze kleur gaan maken.... De auto kwam grijsblauw uit de fabriek en heeft meerdere kleuren gehad met deze vaalrode kleur als laatste. Poppy red ziet er zo uit..............



Raamsponning voor is prima in orde. Ik heb wel Franse auto's gehad van 3 jaar oud waar de sponning al een flink stuk weg was. Ook de Porsche van 25 jaar oud vertoonde recentelijke een blaasje onder het ruitrubber. Niet slecht dat American Iron.


De raamsponning achter is helemaal in orde op een plkje rechtsonder. Daar  blijft het water staan als je de auto  rechts van de weg (waar de weg naar rechts afloopt) parkeert.


Klein lasplekje rechtsonder


Aan de onderzijde zijn nog wat stukken van het chassis en de bodem achteraan kaal gemaakt en met Corroless behandeld. Nog niet af want de wielophanging moet er nog af en dan kunnen de laatste plekjes ook worden gedaan.




 Ook de deursponning vertoont geen onregelmatigheden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats gerust een reactie!