donderdag 4 september 2014

naar Schiedam

Dinsdagavond de laatste hand aan de auto gelegd. Coating op de kale plek op de brandstoftank, dopjes op de ontluchtingsnippels, . Ramen gepoetst... Zwarte lak op de (hieronder nog in de zinkverf)  prachtig door Henk gelaste plekje op de rechter chassisbalk aangebracht

De deuk in de brandstoftank tegen corrosie beschermd:



En zo zagen de remmen er uiteindelijk uit.




Woensdagmorgen was het zover. Met de Mustang naar Schiedam voor de RDW keuring. Uiteraard een leuke rit daarheen waarbij de motor steeds lekkerder ging lopen, ik steeds beter leerde de eerste versnelling in te leggen en de auto eens kon aanvoelen. Die derde versnelling laat de motor aardig toeren draaien bij 70 MPH.. ongeveer 115 KM/H Dat is een handicap op een grote Europese rit. In geluid en in brandstofverbruik.

Ze stuurt onnodig vaag, remt goed en neemt wat lastig op in toeren als je te vroeg naar 3 gaat; onderin weinig trekkracht.
De remmen getest, de schokbrekers,  de koplampen getest, het chassisnummer gecheckt en er beleef een respectabel klein lijstje over. Remmen achter stellen en de stuurkogel zijn het spannendst. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats gerust een reactie!