dinsdag 29 juli 2014

naderende APK

Omdat de APK meteen met de RDW keuring plaatsvalt is de todo lijst niet meer zo vrijblijvend. Dit lijkt voorlopig de lijst.

Reservewiel erin
Buitenspiegel monteren
Bodem spuiten
Remleidingen vervangen + remmen ontluchten
Koplampen stellen
Binnenbekleding in orde maken
Gordels controleren
Ring onder voorste bevestiging bladveer

Gisteravond hebben we de koplampen in orde gemaakt; knipperlichtjes onder de bumper, stadslicht in de grote unit. Alle lampen werken. Ook hebben we achteruitrijlicht unit rechts achter waar het paneel beschadigd is vastgezet. Het was een kwestie van nieuwe stekkertjes monteren, soms draadjes doorlussen. We hebben vastgesteld dat bij de toekomstige restauratie we zeker nieuwe elektrische bedrading moeten voorzien en we zullen dan ook het gebruik van meer moderne techniek niet mijden. Zie hier alvast de nieuwe europese koplamp. We hebben de lampring nog niet gemonteerd zodat we de lamp nog kunnen afstellen.



De Mustang wilde zondagavond niet meer starten. Dit euvel is verholpen door de accupolen schoon te maken en de aansluitingen op de stroomverdeler die totaal verroest waren op te schuren. Ze start direct !!!

Hieronder nog wat sfeerplaatjes van onze bodemreparaties: Wat kale plekjes met minimale perforaties in de bodem gedicht, roest geneutraliseerd met corroless (2X) en daarna met zwarte lak geschilderd. Wat vliegroest aan de dorpels ook met corroless behandeld.

Het linksachter buitenscherm zat niet meer vast aan het corresponderend binnenscherm. Dat is met een polester matje opgelost. APK zegt dat ze verbonden moeten zijn met elkaar.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats gerust een reactie!