vrijdag 19 februari 2016

vooruitgang 19 februari

Er is veel werk verricht aan de afwerking. Details en zichtbare en onzichtbare montages. Allereerst de chromen ornamenten aan de zijkant; typisch '65.



De achter zijramen zijn afgesteld op de nieuwe rubbers zie zijn gemonteerd in de RVS strip die is gemonteerd met hetzelfde  isolatiemateriaal dat wordt gebruikt bij de montage van dubbel glas, en waardoor het nu dus echt waterdicht is.


Nieuwe rubbers rond de deuren en nieuwe deurbumps die erin zijn gelijmd. hier moeten nog gopjes in en rubbers op gemonteerd.


Zee het rubber dat geheel langs het dak loopt in een RVS strip. hier moet de deur precies in 'vallen'''.


Nogmaals en dan ook het u-profiel langs de bekleding over de felsrand van de carrosserie. Zie ook de weer gepoetste deurschakelaars.


Hier wordt de deur verder af gemonteerd. Het stellen van de ramen en het monteren van de tochtstrips (raamsnorren) vraagt geduld. Dit keer blijft de deur erin.


De enorme voorklep staat ook in de lak. Buiten en binnen.



De remleidingen zijn nu ook gemonteerd onder de auto waar de vloerbedekking komt aan de binnenkant zodat die niet meer eruit hoeft later. Grotendeels naast de nieuwe brandstofleiding.



Omdat de andere rembekrachtiger het koppelingspedaal afknelde is er een nieuwe opgestuurd. Die is gemonteerd. We kunnen de cilinder er niet meer af halen om te ''benchbleeden'' en dat zullen we dus in de auto moten doen. De shock tower zit in de weg. Eerst alles goed afdekken.



Weer wat spullen aangetroffen. de twee lange steunen gaan aan de voorkant de bumper ondersteunen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats gerust een reactie!