maandag 28 december 2015

Kerst

kerst is de tijd van cadeautjes. Santa heeft wat meegebracht voor ons.  Allereerst wat spulletjes om de Mustang beer te laten stoppen. Geventileerde schijven, remklauwen met 4 zuigers en voor de veiligheid ook een hoofdremcilinder met een gescheiden remsysteem. Ergens in de dozen zal ook nog een brak booster (rembekrachtiger) zitten.... En een remdrukverdeler.




Nieuwe onderste en bovenste draagarmen


Bij de eerder getoonde headers zat een reducer (verloopstukje) van Header naar uitlaatpijp met de verkeerde diameter. Nu hebben we verloop naar de juiste diameter;2,5 inch


Een doos met voorgebogen remleidingen en nippels. Voor de gehele auto. Plug and play!


En een betere radiator. Volledig van aluminium.


Voor mensen met heel goede ogen. De ruimte onder de parafan, schrikbeeld van veel mustang restaurateurs was bij deze auto nog prima in orde. Wel voor de zekerheid een laagje Corroless aan de binnenkant aangebracht. Daar komt later nog een laagje zwarte lak overheen.


De rust rond kerst zorgde voor wat huisvlijt. Binnenkort moet er van alles worden gemonteerd en dan is wat uitleg wel op z'n plaats... Dus maar een boekje gemaakt van het 691 pagina's tellende garagehandboek. Alles geplastificeerd zodat vettige sleutelvingers geen probleem vormen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats gerust een reactie!